Barca Dittom pentru plantat momeala, sonar, pozitionare GPS, compas electronic

3.499,00 lei
cu TVA

JABO 2BG este o barca pentru nadit inteligenta. Aceasta barca foloseste pozitionarea GPS, navigare cu busola electronica, poate memora si atinge 8 puncte de destinatie, poate seta automat sau manual punctul de start, porneste automat de la punctul de start setat, poate naviga automat la unu din cele 8 puncte setate, poate elibera momeala automat, se poate intoarce la punctul de start automat. In acelasi timp ne da informatii despre pestii existenti prin sonarul atasat si informatii despre adancimea si temperatura apei.Becurile bine pozitionate atrag pestii.

Cantitate
Stoc epuizat

Plata cu cardul     Plata cu cardul     Plata cu cardul
 

Termeni si conditii de utilizare

 

Politica de returnare

JABO 2BG este o barca pentru nadit inteligenta. Aceasta barca foloseste pozitionarea GPS, nagigare cu compas electronic, poate memora si atinge 8 puncte de destinatie, poate seta automat sau manual punctul de start, porneste automat de la punctul de start setat, poate naviga automat la unu din cele 8 puncte setate, poate elibera momeala automat, se poate intoarce la punctul de start automat. In acelasi timp ne da informatii despre pestii existenti prin sonarul atasat si informatii despre adancimea si temperatura apei.Becurile bine pozitionate atrag pestii.

Ce mai, cu aceasta barca nu se pate da gres. 

Specificatii:

Dimensiune: 615x265x180 mm

Greutate: 3,5 Kg

Alimentare: 10A/3,7V baterii Li-ion

Durata de functionare: 2-3 ore

Viteza: 60m/minut

Control: 300 m in apa

Componente: Motoare 545 duale, propulsor incapsulat, inaintare silentioasa

Functii: Inainte, inapoi, stanga, dreapta, eliberare momeala (carlig), masurarea temperaturii apei, lumina sub barca pentru ademenit pestii, masurarea adancimii, identificarea pestilor, pozitionare automata, revenire la punctul initial, facilitati de revenire

Incarcarea maxima: 1 kg

Prin pozitionarea GPS si Beidou se pot memora 8 pozitii

Avand busola electronica si pozitionare prin satelit, raza de precizie a navigatiei este mai mica de 5 metri.

Distanta de navigare maxima: 1000 m (atentie, aceasta nu este distanta de operarea a telecomenzii)

Fir intins!

T015569